|
It is currently 03 Sep 2010, 11:11
|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
noob saibot 293
Mavi Kuşak
|
 Re: DC - Mortal Kombat Gold
|
| 19 Jun 2009, 11:56 |
|
 |
|
TheCrow
Samuray
Joined: 15 May 2007, 19:00 Posts: 1786 Location: orda, burda, şurda
|
Nulldc emusunu kullanabilirsin. Code: http://www.emulator-zone.com/doc.php/dreamcast/ Bundada sorun çıkarsa yaz ben kendi emumu up edeyim (biraz geç oldu galiba)
_________________ Megauploaddan Dosya İndirmek Video Çekme Programı [Hypercam] PSX Oyunları Nasıl CD'ye Yazılır XBOX360 Bölümüne başlık açmadan mutlaka okuyun
“Zihne takmak için alınmayan kuşak; sadece düşmemesi için donu tutmaya yarar.” (Yüksel Yılmaz)
"Hello, My Name is Andy, and this is my avatar." -Andy Kaufman-
|
| 07 Jul 2009, 20:16 |
|
 |
|
mapeyza
Samuray
Joined: 16 Aug 2009, 14:54 Posts: 586 Location: hatay unknown region
|
damon tols tamamda dedigin emulatoru nerden nasıl bulacam adı ne emunun bi zahmet uygun bir emu versen sevinirim arkadaş kolaygelsin eline saglık indirdim emu kaldı sadece

|
| 12 Sep 2009, 19:27 |
|
 |
|
mapeyza
Samuray
Joined: 16 Aug 2009, 14:54 Posts: 586 Location: hatay unknown region
|
mapeyza@hotmail.com yardım bekliyorum arkadaşım bizahmet

|
| 12 Sep 2009, 19:28 |
|
 |
|
M.P
Ninja
|
Chancast oyunun seslerini çıkaramıyor, ama sondaki bitiş sahnelerinin sesi var :) Asıl derdim, Mortal Kombat 4'teki gibi oyuncuların hareketlerini gösteren bir bölüm var mı? MK4'te "Start"a basıp oyuncuların hareketlerini görebiliyorduk, MKGold'da "Start"a basınca sadece "continue" veya "quit" seçenekleri var. Olmazsa yeni eklenen karakterlerin hareketlerini bilen varsa söyleyebilir mi? (Kitana, Kang Lao vs. hareketleri, fatality'leri...)
|
| 14 Jan 2010, 20:45 |
|
 |
|
TheCrow
Samuray
|
@mapeyza foruma giremediğim için bakamadım, pardon. Chankast Emulatoru konu.php?t=2147buradan bulabilirsin, kurulum+chankast ayrıca NULL DC emulatorünüde deneyebilirsin. @M.P Chankast'ın ses sorunu vardı, NulL DC (immortalifb?  ) 'yi deneyebilirsin. Ayrıca GOLD'da maalesef oyun içinde haraketler yok... Bende şikayetçiydim ama not edeceksin artık, kaçarı yok 
_________________ Megauploaddan Dosya İndirmek Video Çekme Programı [Hypercam] PSX Oyunları Nasıl CD'ye Yazılır XBOX360 Bölümüne başlık açmadan mutlaka okuyun
“Zihne takmak için alınmayan kuşak; sadece düşmemesi için donu tutmaya yarar.” (Yüksel Yılmaz)
Last edited by TheCrow on 03 Feb 2010, 14:58, edited 2 times in total.
|
| 03 Feb 2010, 14:39 |
|
 |
|
IMMORTALIFB
Moderator
Joined: 10 Nov 2007, 15:54 Posts: 4136 Location: The Psycholic World of White Zombie...
|
TheCrow bu dosyanın formatı CDI mı ? eğer öyleyse arkadaşları null dc emulatorune yönlendirelim derim. Fikrimce daha sağlam bi emulator ve kullanımı daha pratik..

Sonic the Hedgehog Oyunları Koleksiyonu [SEGA] Ecco the Dolphin Oyunları Koleksiyonu [SEGA] Mortal Kombat Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Null DC Emulatoründe Save Dosyası Kullanımı [Dreamcast]
|
| 03 Feb 2010, 14:52 |
|
 |
|
TheCrow
Samuray
|
IMMORTALIFB wrote: TheCrow bu dosyanın formatı CDI mı ? eğer öyleyse arkadaşları null dc emulatorune yönlendirelim derim. Fikrimce daha sağlam bi emulator ve kullanımı daha pratik.. evet, zaten emunun adını yanlış yazmışım  unutmuşum emunun adını, NULL DC en sağlam DC emusu ve ses sorunu yok. İsmi hatırlattığın için sağolasın immortalifb 
|
| 03 Feb 2010, 14:57 |
|
 |
|
freeman54
Beyaz Kuşak
|
Kardesim ya ben herseyi yaptım ama cd tak dio gene :S 
|