Sistem saati: Çar Oca 07, 2009 1:30 pm

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
 DC - Mortal Kombat Gold 
Yazar Mesaj
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

"Sizin gibiler" derken neyi kastediosun zordon? böle saçma sapan espriler yaparsan bizimde cevabımız böle olur.!! "senin gibiler"le tartısmak istemiyorum...

----RoLaTiviTy herseyi sölemis bana dicek bisi bırakmamıs sagol RoLaTiviTy----

Sal Arl 25, 2007 10:32 pm
Profile bak ICQ YIM WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

rola sana lafım yok ama su the crow kardeş fazla ileri gidiyor ister sacma sapan olsun ister berbat ama sizden saygı beklerdim neyse eleştiriye acıgım ama terbiyeni takıl the crow :-x

Çar Arl 26, 2007 12:31 pm
Profile bak WWW
Süper Moderator
Süper Moderator
Kullanıcı avatarı

"Sizin gibiler" derken neyi kastediosun zordon? böle saçma sapan espriler yaparsan bizimde cevabımız böle olur.!! "senin gibiler"le tartısmak istemiyorum...

----RoLaTiviTy herseyi sölemis bana dicek bisi bırakmamıs sagol RoLaTiviTy----

Ustumde politika yapmayin ulem :D bana tesekkur etmeyin!

Çar Arl 26, 2007 1:19 pm
Profile bak WWW
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

rola sana lafım yok ama su the crow kardeş fazla ileri gidiyor ister sacma sapan olsun ister berbat ama sizden saygı beklerdim neyse eleştiriye acıgım ama terbiyeni takıl the crow :-x

öncelikle kendin terbiyeli olmalısın kardesim...bana terbiye öretemessin,kendin öğrenmelisin önce.Senle tartısmaya girmek istemiyorum kimle nasıl konusulacağını öğrenmelisin.Sana sadece bunu söyleyebiliyorum.Senin esprine espriyle karsılık verdik sonra terbiyeni takın gibisinden laflar ediyosun...madem adam gibi şeler söle,bizde adam gibi söliyelim değil mi!!! herneyse,seni olgunlukla karsılamaya calısıyorum.Forum Hakkında biraz bilgin olunca böyle davranıslar sergilemessin zaten.(inş)Ayrıca bir modla ve uzmanla nası konusulcagını öğrenmelisin...

En son TheCrow tarafından, Çar Arl 26, 2007 8:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Çar Arl 26, 2007 3:36 pm
Profile bak ICQ YIM WWW
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

Zordon arkadaşım, tamam, TRFIGHTERS, Türkiye'nin en iyi dövüş oyunu sitesi olabilir, fakat; bu kadar şeyi de arkadaşlarımızdan bekleyemeyiz. Belki bu mümkün olur, o konulardan anlamam, ama zaten PC'de böyle bir yama var. İstersen indirip oynayabilirsin. MKGOLD'daki her şey var sayılır. Sadece Sektor ve arkaplanlar yok. Ama yani yapabilirsen 3D olarak teker teker karakterlerin her grafiklerini çekip, ayıtlayıp MUGEN'e atabilir ve ordan oynayabilirsin arkadaşım. :-)

Tabi, eğer şaka yapmamışsan ve yorumunda kararlıysan görevli arkadaşlarımıza özel veya konu aracılığıyla sorup, merakını giderebilirsin. :-)

Çar Arl 26, 2007 3:43 pm
Profile bak WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

slm.kardeş 7 part inmiyor acaba linkte bozukluk mu var?bakıpta ilgilenirsen sevinirim usta.şimdiden tsk.ler..bana mail atarsan sevinirim:oarslan06@mynet.com

Çar Arl 26, 2007 4:39 pm
Profile bak
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

slm.kardeş 7 part inmiyor acaba linkte bozukluk mu var?bakıpta ilgilenirsen sevinirim usta.şimdiden tsk.ler..bana mail atarsan sevinirim:oarslan06@mynet.com

tamamdır arkadasım,e-mail ile sana yardımcı oldum :-) hala yardım istersen bana e-mail atabilirsin :-) kolay gelsin.

Çar Arl 26, 2007 6:44 pm
Profile bak ICQ YIM WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

slm kardeş.kusura bakma indirdim 7 part kurdum ama olmadı bana bi yardımcı olursan çok sevinirim.bu oyunu çok seviyorum sana zahmet usta.şimdiden tsk.ler cevabını bekliyorum

Çar Arl 26, 2007 8:26 pm
Profile bak
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

slm kardeş.kusura bakma indirdim 7 part kurdum ama olmadı bana bi yardımcı olursan çok sevinirim.bu oyunu çok seviyorum sana zahmet usta.şimdiden tsk.ler cevabını bekliyorum

• Sen partların hepsini indirdin dimi?
  • Ozaman part 1 i açıp,E-MKG.CDI yi bir klasöre çıkardın mı?
  • Çıkardıysan,Deamon toolsu kurdun mu?
  • Kurduysan mount image yaptın mı?
  • Chankast emusunu, verdiÄŸim linkten indirdin mi? ( thescorpion'un verdiÄŸi linkten)
  • Configure optionstan,olusturdugun sanal cd yi sectin mi?
  • Sanal cd yi sectiysen run-gd-rom dedin mi?

Bunların hepsini yaptıysan hiçbir sorun olmaması lazım arkadasım.

Çar Arl 26, 2007 8:39 pm
Profile bak ICQ YIM WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

öncelikle bişey söylemek istiyorum tmm sen diyorsunki modla nasıl konuşcagını ögren melisin diyorsun mod olman sana saygınlık derecesini vermez sonucta insan insandır! eet dedigin gibi tartışmaya girmek istemiyorum aman neyse bu işi fazla uzatmaya gerek yok ama espirinin de tefuz edişi var ama seninki aly etmeye benizyordu

Çar Arl 26, 2007 9:39 pm
Profile bak WWW
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz   [ 116 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Git:  

Oturum Aç
Kullanıcı:   Parola:   Her ziyaretimde otomatik oturum aç  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion