Sistem saati: Çar Oca 07, 2009 3:06 pm

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki
 Mortal Kombat Trilogy [PC] 
Yazar Mesaj
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

Cum Mar 14, 2008 3:02 pm
Profile bak ICQ YIM WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

İleti sa
beyler ben butun ayarları yaptım oyunu cok gusel bır sekılde oynuyorum fakat bı eksıgım var kontrollerı ayarlıyamadım ne oyunun optıosundan nede oyun penceresıden ayarlayamadım nasıl ayarlıcaz daha dogrusu nerden ayarlanıo bana yardım edermısınız ?beyler ben butun ayarları yaptım oyunu cok gusel bır sekılde oynuyorum fakat bı eksıgım var kontrollerı ayarlıyamadım ne oyunun optıosundan nede oyun penceresıden ayarlayamadım nasıl ayarlıcaz daha dogrusu nerden ayarlanıo bana yardım edermısınız ?

Pzr Mar 23, 2008 4:43 pm
Profile bak WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

bu oyunun dosya şifresi nedir bilen varmı

Cum Nis 04, 2008 12:07 am
Profile bak ICQ WWW
Ninja
Ninja
Kullanıcı avatarı

bu oyun yüzünden 2 hafta iş yapamamıştık. baska bi atari salonu zamnın da bunu almıştı bütün müşteriler oraya gitmişti. onun için hiç unutmam bu oyunu

Cum Nis 04, 2008 6:31 pm
Profile bak WWW
Acemi
Acemi

İleti Re:
[quote="Serkann"]aplication error diye hata veriyor şuna bi bakın!!!!!!![/quote]
[quote="k4d!R"]beyler ben butun ayarları yaptım oyunu cok gusel bır sekılde oynuyorum fakat bı eksıgım var kontrollerı ayarlıyamadım ne oyunun optıosundan nede oyun penceresıden ayarlayamadım nasıl ayarlıcaz daha dogrusu nerden ayarlanıo bana yardım edermısınız ?beyler ben butun ayarları yaptım oyunu cok gusel bır sekılde oynuyorum fakat bı eksıgım var kontrollerı ayarlıyamadım ne oyunun optıosundan nede oyun penceresıden ayarlayamadım nasıl ayarlıcaz daha dogrusu nerden ayarlanıo bana yardım edermısınız ?[/quote]
kardeş oyun açılınca sagdaki rakamlarla optionsa girip yap oke

Cmt May 17, 2008 1:29 pm
Profile bak
Acemi
Acemi

İleti Re:
[quote="mojo_jojo"]Xp kullanıyorsan bu crack işini görür.

http://img407.imageshack.us/img407/6682/secfz4.jpg[/quote]

hocam senin verdiÄŸin sadece resim hemde mortal kombat trilogy resmi deÄŸil :D

Cmt May 17, 2008 1:32 pm
Profile bak
Acemi
Acemi

İleti Re:
[quote="ata"]Arkadaşlar ben mortal kombat serilerini ilk bilgisayarıma indirdiğimde mame kurulumu muhabbetinden habersizdim direk oyunu indirip mame'i kurmadan oyun logosunun üzerine tıkladım şu anda mame kurulumu olmaksızın mortal kombat 1'i oynuyorum ses yok sdc bir de mortal kombat 2'yi arkadaşın bilgisayarına indirdik ve emulatör olmadan direk oyunu tıklayarak oynadık fakat benim bilgisayarda açmıyor.Mame'i bilgisayarıma kurdum ve mortal kombat 2 emulatörde aktif görünüyor yani
sdc o aktif f5 e bastıktan sonra fakat hala açılmıyor oyun yardım edebilirmisiniz?Bende wındows millenium var acaba bir alakası var mı?[/quote]

XP OLMASI LAZIM

Cmt May 17, 2008 1:37 pm
Profile bak
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

İleti Re: Mortal Kombat Trilogy [PC]
Ya kardeŞLer bu mortaL kombatın fataLityLerini SöyLeyebiLirmiSinizzzz ve SeSin neden cıkmadığını yardım ederSeniz Sevinirimmm..

Sal May 20, 2008 6:00 pm
Profile bak WWW
Acemi
Acemi

Aga Scorpion unun Gizlileri nasıl yanı fatalıty ler?

Pzr Haz 08, 2008 4:47 pm
Profile bak
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar Mümkünse Bu Oyunu Biraz Daha Netleştiremezmiyiz acaba Görüntü Biraz Bulanık????

Pts Haz 09, 2008 2:48 am
Profile bak WWW
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz   [ 151 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Git:  

Oturum Aç
Kullanıcı:   Parola:   Her ziyaretimde otomatik oturum aç  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion