|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 11 Mar 2010, 11:26
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Mortal Kombat Trilogy [PC]
| Yazar |
Mesaj |
|
zazali
Beyaz KuÅŸak
|
 Re: Mortal Kombat Trilogy [PC]
hocam bırde su sorumu sorayımm ikisi birlikte olsun nereye hangı sıteye bakarsan bakk hileler konusunda sunu soluyor.. Hikayenin anlatıldıgı ekranda Su tuslara basın : RUN-BLK-BLK-RUN-HP-LP Shao Kahn'ın "Outstanding." Dedigini duymalısınız. Bundan sonra start'a basıp options yani seçenekler penceresine gidin. Mavi soru işareti olan bir ikon göreceksiniz, buradan istediginiz ayarları yapabileceksiniz. tmm bu uslara basalımm bu dedıklerı seylerı yapalımdaa run tusu hızlı kosma space ben basttıımda o hıkaye kısmı kaybolup oyun kombat 2 ye 2 kombat 4 e 4 kombat optıons bplumu acılıo anladın sen ne demek ıstedımı senın koyduun fotoyo gore duzenledım tusları bu durumda run spacebar blk dedıkleri blok yanii t tusuysa hp yuksek yumruk lp e de alcak yumruksa yanı benım hıle lerı gırebılmem ıcın space t t space u ve h tuslarına basmam lazımm ama ben spaceye bastıımda zaten hıkayeyı kapatııo oyun baslatma menusu acılıoo o sebeple kardesım sende bu tus ayarlarını kullanıyorsun sen nasıl bu hılelerı gırdını solersen sevınırım... paylasımın ve yardımın ıcınde cok tesekkur ederım...
|
| 05 Haz 2009, 01:46 |
|
 |
|
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
|
ilk sorduğunu tam anlayamadım ama galiba brutality çekmek için daha fazla tuşa gerek olduğunu ima ediyorsun.bildiğin gibi HP,HK,LP,LK dışında vuruş yok joytsickte 6 tane tuş varsa o senin yanına kar kalır çünkü sf gibi oyunları oynarken daha fazla vuruş çeşidi olduğundan (light punch,light kick,medium punch,medium kick,high punch,high kick gibi...) zorluk çekmezsin.ve inan joystickle brutality çekmek klavyeden çok daha pratiktir.
gelelim ikinci soruna..birkere gördüğün yöntem kesinlikle hikaye :) options menüsüne girip yukarı+block+run tuşlarına basılı yuyup bir süre beklemen yeterli olacaktır.sonra ortadaki cheat menüsüne girebilirsin

Sonic Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Ages V0.29 (Pulsar) [Sega Genesis Emulator] Kullanımı Meka 0.72 [Sega Game Gear Emulator] Kullanımı PicoDrive 1.45a [Sega Pico Emulator] Kullanımı
|
| 05 Haz 2009, 09:07 |
|
 |
|
zazali
Beyaz KuÅŸak
|
hocam ordamısın bılmıyorum aamaa senın dedıgın sekılde denedım ama olmadı nıyee dıceksınn klavyede yukarsı sag sol tusları w a s d tmm dıger tuslarım oyun için de block tusum t yuksek tekme y yuksek yumruk u alcak yumruk h alcak tekme j run hızlı kozma tusumda space bar w ya space baaaaaasıyorum ama t ye bastıım anda optıonstakı o 3 yada 4 menu varya onlara gırıyor nasıl olcak sımdı ??? cok sorun cıkarttım demi basına ozur dılerım terkar ama napam beceremedım bı turlu... 
|
| 05 Haz 2009, 17:22 |
|
 |
|
zazali
Beyaz KuÅŸak
|
|
| 05 Haz 2009, 17:37 |
|
 |
|
MaskShade
Kara KuÅŸak
|
_________________ PSN:maskshade
|
| 15 Haz 2009, 08:04 |
|
 |
|
memoally
YeÅŸil KuÅŸak
|
beyler meraba oyunu oynayabiliyorum fakat ses alamıyorum hiç acaba nedendir ?? yardımcı olursanız sevinirim...
|
| 29 Haz 2009, 10:30 |
|
 |
|
jackdenniiss
Beyaz KuÅŸak
|
Hocam Güsel yazmışında olmuyo run blok yazıcağına direk tuşları kombine şekilde yazaarsanız çok sevinirim bende de o optionstaki yer açılmıyo daha açık bi şekilde yazaarsanız sevinirim...
|
| 13 Tem 2009, 15:48 |
|
 |
|
jackdenniiss
Beyaz KuÅŸak
|
hocam ben de options menüsüde çıkmıyo yardım edersen sevinirim küçük ekrandanda baktım oyunun içine girip ordan da optionsa girmeye çalıştım o da olmadı bu konuya açıklık getirebilecek birileri varmı ???????????????
|
| 13 Tem 2009, 16:20 |
|
 |
|
Scorpion-SCO
Moderator
Kayıt: 16 Mar 2008, 22:22 Mesajlar: 340 Konum: Karşıyaka-35½-1912 KsK
|
Flood yapma lütfen bir mesajın yeterli..
| 13 Tem 2009, 16:33 |
|
 |
|
Ermac23
Beyaz KuÅŸak
|
_________________ grandmaster ERMAC GRANDMASTER SUB-ZERO DARK LEADER SCORPION (SPEAR) KING SHAO KAHN kölem ise daha yok olunca söylerim dikkat:(mortal kombat armageddonda benimle kapışırken sakın fatalaty gibi ucuz numaralara kalkışmayın sonuçlarına katlanırsınız)şiddetle uyarıyoruz en yakın arkadaşına bile sinirden mortal fatalaty brutal fatalaty çekti dikkat...
|
| 20 Tem 2009, 09:15 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|