yok japonca deyildi sanırım ispanyolca yada ingilizce
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
13 Jan 2010, 14:41
prenss
Moderator
Re: PS2 - Monster Hunter g
eline sağlık paylşım için tşkler
13 Jan 2010, 14:46
pess
Uzman
ben efsaneyim:alternatif linkler eklendi saol pess
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
24 Aug 2010, 00:45
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9811 Location: Green Hill Zone
Bu oyun sadece Japonya da çıktı ve oyun Japonca
20 Sep 2010, 14:28
ben efsaneyim
Samuray
sirjohn wrote:
ben efsaneyim wrote:
Bu oyun sadece Japonya da çıktı ve oyun Japonca
ben başkasının yalancısıyım zaten linkler ölmüş ve yenilenmiş o mesaj 13 Oca 2010 tarihinde atılmış biraz cevap için gecikmişsin :)
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
20 Sep 2010, 15:03
sirjohn
Ninja
Tarihi farkettimde ; indirmek isteyenler için bilgi vereyim dedim
Users browsing this forum: No registered users and 26 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum