The King of Fighters Kyo [Leona] Mangası [Türkçe]
Author
Tasarımcı
The King of Fighters Kyo [Leona] Mangası [Türkçe]
The King of Fighters Kyo Manga [Çizgi Roman] serisinin Leona bölümü türkçeleştirilip yayınlandı. Mangayı İspanyolcadan Türkçeye çeviren blacKnight ve montajını yapan Kaizar arkadaşımıza teşekkürler. Vakit buldukça bu çevirilere devam edeceğiz. Türkçeleştirme: blacKnight Montaj: Kaizar
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
26 Nov 2006, 01:40
Apocalypse
Banlandı
yenilenmiÅŸ olarak link wermiÅŸtim nse buda gzl eline saÄŸlk
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
05 Dec 2006, 19:02
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Gerçekten çok güzel. KOF işi aşmış bayağı. Yanındakiler Ralf ile Clark mı? Bakın isimlerini ne çabuk ezberledim. Buradan indirdiğim KOF '99'dan... Acaba onların Leona ile ne alakası var. Ben denedim Leona hiç güçlü değil. Mai daha güzel ve güçlü...
abi üşenmemişsin bir sürü eklemişsin eline emeğine sağlık
11 May 2007, 21:30
venom
Ninja
Sphynxinator wrote:
Gerçekten çok güzel. KOF işi aşmış bayağı. Yanındakiler Ralf ile Clark mı? Bakın isimlerini ne çabuk ezberledim. Buradan indirdiğim KOF '99'dan... Acaba onların Leona ile ne alakası var. Ben denedim Leona hiç güçlü değil. Mai daha güzel ve güçlü...
ortakları daha nası bi alakası olsun
kullanıma göre güçler değişir ayrıca leona'nın orochi öyküsünde bi yeri olmasıda onu daha önemli kılıyor
_________________ And the waters ofBodom turn abloodshade of red As theChildren Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
22 Jun 2007, 14:47
metallica
Kahverengi KuÅŸak
Joined: 07 Jul 2007, 10:39 Posts: 205 Location: Soul Society
çok güzel olmuş ama diğer karakterler de (kyo kusanagi mesela)
olsaydı daha güzel ve etkileyici olabilirdi
Last edited by metallica on 15 Aug 2007, 17:23, edited 1 time in total.
mai daha çok hentai yi andırıyor ama güzellik konusunda leonanın üzerine tanımam güçlülük konusunda ise her char ustasının elinde bir ölüm makinasıdır. o güçlü bu güçlü diye bir sınıflandırma yapmak pek anlamlı değil bence oyun için.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum