|
It is currently 03 Sep 2010, 10:59
|
View unanswered posts | View active topics
PC - Reflexive Oyunlari [Full]
| Author |
Message |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 13:06 Posts: 4437 Location: C:\Windows\Cosi.exe
|
 PC - Reflexive Oyunlari [Full]
Reflexive Oyunlari Sakin Kacirmayin - TRFighters`a Özel All Lefts reserved by ©osi™ euheuheee Merhaba arkadaslar. Yine bir seride beraberiz. BAsliktan anlasildigi gibi bu seferde Reflexive oyunlarini kendi uploadim olarak sizinle paylasmak istiyorum.
Yukardaki ilk fotoda gordugunuz gibi oyunlari Kisimlara ayirdim, ve DVD Autorun arayuzunu de siteye ozel olarak tasarladim (TRfighters a dikkat ).
Yani linkler calindiginda yada konumun tasarimini afiklediklerinde o kismi degistiremezler (cok cektim bu konudan dead man bilir konularim sanki baskasi anlatmis gibi internet uzerinde tum forumlarda geziyor)
Ayrica 2. fotoda gordugunuz gibi Oyunlari basliklar altinda toplayip kurulum haline getirdim. DVD nize bu sekilde yazdiginizda yani 2. fotodaki 11 dosyayi DVD nin Boot alanina attiginizda iyi bir gorsel arsiv elde edeceginizi garanti ederim. Simdiden Kolay Gelsin Arkadaslar!!!!!!!  Sitesinden indireceginiz oyunlar Trial Versiyon olup, bazisi `zamana`, bazisi `sinirli level` e, bazisi ise oynanis sayisina bagli olarak oyunun oynanmasi sinirlandirilmistir.
Size verecegim oyunlarin hepsi Trial ozellikleri kirilmis yani crack ile Tam Surume cekilmis oyunlardir. Simdilik her bolumden favori olmak uzre toplam 152 oyunu upload ediyorum. Yakin zamanda yeni cikan oyunlari sizinle paylasacagim. Ama bu yeni cikan oyunlari kirmak gerekior ve bunun icin zaman gerekli.
Bu paketin icindeki oyunlarin adlarini isterseniz vereyim ilgisini ceken arkadaslar oyunun sitesinden kontrol ederekte, bu paylasimin icindeki oyunlari oradanda bakabilir. yalniz dikkat edin oradaki tum oyunlar `Download` demesine ragmen Trial dir, sakin unutmayin. Link Bilgisi Indirme Linkleri Oyunlari Siteden Kontol edebilmeniz icin Size Birkac Yonlendirme Vereyim Sitenin Ana Sayfasi
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul
| Last edited by RoLaTiviTy on 11 Jul 2010, 19:40, edited 3 times in total. |
| Linkler Yenilendi |
|
| 30 Dec 2007, 10:27 |
|
 |
|
TheCrow
Samuray
Joined: 15 May 2007, 19:00 Posts: 1786 Location: orda, burda, şurda
|
Bravo, 24 Partlık bir şey upload etmek ne demek yav Hemen indiriyorum sağolasın  (indirmeden önce mozillayı silip-kurmam lazım indirme yöneticisini göstermiyor)
_________________ Megauploaddan Dosya İndirmek Video Çekme Programı [Hypercam] PSX Oyunları Nasıl CD'ye Yazılır XBOX360 Bölümüne başlık açmadan mutlaka okuyun
“Zihne takmak için alınmayan kuşak; sadece düşmemesi için donu tutmaya yarar.” (Yüksel Yılmaz)
"Hello, My Name is Andy, and this is my avatar." -Andy Kaufman-
|
| 30 Dec 2007, 10:44 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
Iki haftadir konuyu acmaya calisiyorum. Sonunda actim yaw......
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul
|
| 30 Dec 2007, 12:09 |
|
 |
|
TheCrow
Samuray
|
2 hafta uğraşmıssın ama değmiş, açıklamarla, başlığın düzeniyle çok güzel bir başlık
_________________ Megauploaddan Dosya İndirmek Video Çekme Programı [Hypercam] PSX Oyunları Nasıl CD'ye Yazılır XBOX360 Bölümüne başlık açmadan mutlaka okuyun
“Zihne takmak için alınmayan kuşak; sadece düşmemesi için donu tutmaya yarar.” (Yüksel Yılmaz)
|
| 30 Dec 2007, 12:51 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
Eee normal halim sasiracak bisiy yok 
|
| 30 Dec 2007, 13:38 |
|
 |
|
TheCrow
Samuray
|
 Haklısın
|
| 30 Dec 2007, 13:40 |
|
 |
|
ichi
Samuray
|
saol 
|
| 30 Dec 2007, 13:44 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
Rica Ederim ichi  (means you r welcome  )
|
| 30 Dec 2007, 14:07 |
|
 |
|
ichi
Samuray
|
Rica Ederim... i'll remember this 
|
| 30 Dec 2007, 14:23 |
|
 |
|
venom
Samuray
|
pederoze için indireyim dicem ama 24tane çok fazla sanki  böle oyunlarıda sever öğreteyim bari kendi indirip kendi oynasın =]
@ichi
what will come from that way? 
_________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
|
| 30 Dec 2007, 15:28 |
|
 |
|