Arkadaslar sitemiz ve cogu sitede dahil olmak üzre mesajlasırken html kodlamaya izin vermediği icin boyle bir uygulamaya basvurmak zorunda kaldım. Yonlendirildiginiz sitenin reklam amaclı oldugunu düsünenler icin bastan belirteyim DEĞİL, ayrıca bole biseye ihtiyacım olmadıgını bilirsiniz, ayrıca site APPLE ın sitesi benim ne haddime reklam zaten!!!!! Bu sitede kendi Wiki kısmımı olsuturdum ve daha sonraları da eklemeler yaparak değistirecegim. Yıllardır kullanırım burayı. Online MS-Office hizmeti verdigi icin, PC me yıllardır Word, Exel gibi sacmalıkları kurmuyorum zaten
Neyse konumuza gelelim. Buraya 2 saattir ugraslarım sonucu bir Sayfa yerlestirdim, ve sizinde kısa yoldan Yama ve benzeri uygulamarı bulmanız icin kısa bir yol olsuturdum. Umarım memnun kalırsınız. gamerShell den tek tek linkleri alana kadar canım cıktı ama olsun deydi bir arada bulunuyorlar. Guncel oyunlarıda zamanı gelince yerleştirecegim. Zaten çoğuda guncel
Siteyi merak edip kurcalamak isteyenler icin linkte vereyim. Sitenin ozelligi dokumanlarınızı, sunumlarınızı, database iniz varsa hepsini, ayrıca web siteniz varsa o sitenin izlenmesini bilgilerini falan da filanda diyorum cunku cok hizmeti var ONLİNE yapabiliyorsunuz.
Last edited by RoLaTiviTy on 19 Nov 2007, 03:39, edited 4 times in total.
19 Nov 2007, 01:00
burakg18
Samuray
Baba süper ya.Sadece oyun değil yazılım yamaları da var.
19 Nov 2007, 01:58
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 13:06 Posts: 4437 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Evet oyunlar icin gerekli yazılımlarıda koymayı dusundum, bunlara MApHAck programları, item editorler, MAP makerlar, karacter builder lar falan dahil olmak üzre tabi ama simdilik ATi ve Nvidia Driver ları ile kısıtlayayım dedim.
Daha sonra tum programları kurcam. Aslında html codlama acık olsa bole ugrastırmıcam baska sitelere yonlendirmeler le ama script buna izin vermiyor
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum