Oyunumuz 31 Ağustos 1999 tarihinden çıkmıştır. Senaryosu Mortal Kombat 4'ün devamında geçiyor.. Mk Deadly Alliance ile Mk4 ün hikayesini bağlayan oyun da diyebiliriz...
Emulatorü, en aşağıdaki linkten indiriniz... Sisteminiz iyi değilse,oyundan pek zevk alamassınız, grafik hatalarıda çok meydana gelecektir.
Yogun istek üzerine oyunun çalışma metodunu buraya koymayı uygun buldum simdi uzantılı dosyayı Demaon Tools ta acacagız arkadaslarımım oncelikle bunu bastan bitirelim.
1-Simdi deamon tools u netten buluyorsun ve onu bi guzel kuruyorsunuz. sitemizde de bulabilirsiniz.
2-Deamon toolsu kurduktan sonra bilgisayarı tekrar baslatalım, yoksa deamon tools bi ise yaramıyor
3-Sonra deamon tools sag tarafta kırmızı bir ikon olarak calısacak
4-Oraya sag tus tıklayıp virtualCD/DVDrom -> device -> mount image -:> dosyanı buluyoruz
1-Klasorunde bir domuz exe si olan chankast emusundan bahsetcem umarım sizde vardır cunku ben elimdeki emu ile actım arkadasın verdiginden habarım yok
2-Emuyu acıyoruz ve hemen ayarlara girisiyoruz
3-Biz deamon la sanal surucu olusturduk hatırlarsanız. Simdi sen onun hangi ismi aldıgını bi ogrenelim. Bende mesela DvD sürücüsü (J). Burdaki "J" işimize yarıcak
4-Emuyu actık ordan options a gelelim ve configure drive dan kendi harfini sec. dedimya bende "J" mesela
5-Aynı yerden Contol leri kendine gore ayarlayabilirsiniz
6-Cable Type kesinlikle "NTSC" olcak bunu kesin ayarlayın
7-En son RUn-GDrom diyorsun hobbbbbaaaaaa oyun karsınızda
Simdiden basarılar......
Last edited by RoLaTiviTy on 19 Jan 2010, 03:44, edited 3 times in total.
“Zihne takmak için alınmayan kuşak; sadece düşmemesi için donu tutmaya yarar.” (Yüksel Yılmaz)
"Hello, My Name is Andy, and this is my avatar." -Andy Kaufman-
01 Dec 2007, 18:55
Sphynxinator
Samuray
Joined: 16 Mar 2007, 20:04 Posts: 2337 Location: Antalya Oyunu: Carmageddon
Paylaşım için teşekkürler.
02 Dec 2007, 00:03
cefff
Kara Kuşak
ooo hacı super ya elıne saglık
02 Dec 2007, 20:19
costantine15971597
Siyah Kuşak
eline sağlık kanka
02 Dec 2007, 21:15
GARYOSAVAN
Yeşil Kuşak
İndirdim ama daha oyunu açamadım. can't read dc_bios.bin diyor bende... Benim indirdiğim dosyada dc_bios.bin eksikmiş. Başka bir linkten yenisi indirdim akşam evde denicem. Sonra yazarım ne durumda olduğunu. :)
03 Dec 2007, 02:59
Blanka
Ninja
İndirdim ama daha oyunu açamadım. can't read dc_bios.bin diyor bende... Benim indirdiğim dosyada dc_bios.bin eksikmiş. Başka bir linkten yenisi indirdim akşam evde denicem. Sonra yazarım ne durumda olduğunu. :)
7 partıda indirdin mi?herhangi bir klasör oluşturup part 1'deki CDI uzantılı dosyayı attın mı?Dökümanda olan herşeyi yaptın mı?Null DC kullanıyorsan,Dökümandaki Chankast Emusunu kullan.Dökümandaki herşeyi eksiksiz olarak yap Ayrıca Emulatorüde dökümandan indirmeni tavsiye ederim başka emulatorlerde bios olmuyor ve bunun gibi hatalarlarla karşılaşılıyor...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum