Forumda Ara:
It is currently 19 May 2012, 00:44

Search this topic:
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
 Rapidshare.com'daki dosyaları Flashget'le indirmek. 
Author Message
Ninja
Ninja

Post Rapidshare.com'daki dosyaları Flashget'le indirmek.
Rapidshare.com'daki dosyaları Flashget'le indirmek.

Selam arkadaşlar eminimki Rapidshare sitesinden 2 saat dosya indirmek muhakkak sizi öldürüyordur. Helede 40 partili linkler olunca. Şimdi size dosyalarınızı en hızlı bir şekilde indirme yöntemini göstericem. Flashget programıyla bu iş artık çok kolay. Öncelikle Flashget programınız yoksa aşağıdaki linki tıklatın.

http://rapidshare.com/files/66542273/fg180en.exe

Programı kurduktan sonra:

Image

Image

Image

Hız kurulumu bittikten sonra herhangi bir rapidshare linkine tıklatıp kod aşamasında kodu yazıp download butonuna tıklatınca şunları uygulayın:

Image

DİKKAT:Arkadaşlar flashgetle indirme işlemindeyken kesinlikle durdurmak yada programı kapatmak gibi hatalar yapmayın çünkü rapidshare'deki dosyaları accesscode türünde indiriyor. İndirme işlemi bitmeden durdurmak yada programı kapatma gibi bir şey yaparsanız bütün emekleriniz boşa gider ve boşu boşuna kotanıza download transferi yüklenmiş olur.

ÖNERİ:Mozilla kullanıcılarına önemli duyuru. Flashgetle dosyaları indirebilmeniz için Internet Explorer'den girip linklere tıklatarak program çalışır. Mozilladan Flashget programı çalıştıramazsınız.

Artık sorunsuz, sıkıntısız ve çok beklemeden kurtulacaksınız. Konu ile ilgili sorunlarınız olursa mesajlarınızı bekliyor olacağım. Şimdiden iyi eylenceler.

Last edited by korayaksu61 on 16 Apr 2008, 19:45, edited 18 times in total.

31 Oct 2007, 21:34
Profile ICQ YIM WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

ImageImage

31 Oct 2007, 22:09
Profile
Ninja
Ninja

güzel bir döküman...işime yarıyacak :-) yarın indirmeye başlarım..bide bi sorum olacak,bu rapidshare.com için geçerlimi :P resimde .de den anlatmıssında...eğer .com için geçerliyse hemen indirmeye başlıyım :wink:

31 Oct 2007, 22:32
Profile ICQ YIM WWW
Uzman
Uzman

Image
Image
Image

31 Oct 2007, 22:36
Profile ICQ YIM WWW
Ninja
Ninja

güzel bir döküman...işime yarıyacak :-) yarın indirmeye başlarım..bide bi sorum olacak,bu rapidshare.com için geçerlimi :P resimde .de den anlatmıssında...eğer .com için geçerliyse hemen indirmeye başlıyım :wink:

Hayır, sadece Rapidshare.com için geçerlidir.Rapidshare.de'yi denedim fakat olmadı. Ama bu döküman Rapidshare.com için geçerli.

01 Nov 2007, 10:39
Profile ICQ YIM WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

account üyeliğimiz varsa ve download listesi oluşturmak istiyorsak nasıl yaparız arkadaşım

01 Nov 2007, 11:06
Profile
Ninja
Ninja

Black_Lion kardeşim senden çok ama çok özürdilerim ama malesef benim account üyeliğim olmadığı için bende bilmiyorum. Ne demek istediğini anladım Rapidshare bir download sayfa listesi oluşturup tek linkle yayınlamayı düşünüyorsun anladığım kadarıyla. Ama malesef bilemediğim için ben bu konuda sana yardımcı olamayacağım. Ama account üyeliği olan birine bunu anlat belki sana o yardımcı olur. Aslında benimde aklımda var account üyeliğim olunca nasıl download listesi oluşturma konusunda. Yardım edemdiğim için üzgünüm. :cry: :cry: :cry:

Last edited by korayaksu61 on 01 Nov 2007, 11:21, edited 1 time in total.

01 Nov 2007, 11:16
Profile ICQ YIM WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

Last edited by tayfun on 06 Nov 2007, 00:01, edited 2 times in total.

02 Nov 2007, 23:13
Profile
Ninja
Ninja

Dostum orada sadece örnek verildi. Sen her ana linkten sonra ?accesscode= yazıcaksın. Ama kod işi ayrı. Sayfanda hangi kod veriliyorsa eşittirin yanına aynen yazacaksın. Bak resme dikkat et mavi çizili olan kısım kod aşamasıdır. Rapidshare.com sana vereceği kodu yazacaksın. Bu resindeki kodu değil.

03 Nov 2007, 00:05
Profile ICQ YIM WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

03 Nov 2007, 16:30
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 78 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next