Hız kurulumu bittikten sonra herhangi bir rapidshare linkine tıklatıp kod aşamasında kodu yazıp download butonuna tıklatınca şunları uygulayın:
DİKKAT:Arkadaşlar flashgetle indirme işlemindeyken kesinlikle durdurmak yada programı kapatmak gibi hatalar yapmayın çünkü rapidshare'deki dosyaları accesscode türünde indiriyor. İndirme işlemi bitmeden durdurmak yada programı kapatma gibi bir şey yaparsanız bütün emekleriniz boşa gider ve boşu boşuna kotanıza download transferi yüklenmiş olur.
ÖNERİ:Mozilla kullanıcılarına önemli duyuru. Flashgetle dosyaları indirebilmeniz için Internet Explorer'den girip linklere tıklatarak program çalışır. Mozilladan Flashget programı çalıştıramazsınız.
Artık sorunsuz, sıkıntısız ve çok beklemeden kurtulacaksınız. Konu ile ilgili sorunlarınız olursa mesajlarınızı bekliyor olacağım. Şimdiden iyi eylenceler.
Last edited by korayaksu61 on 16 Apr 2008, 19:45, edited 18 times in total.
31 Oct 2007, 21:34
bulkan
Kara KuÅŸak
Güzel döküman.Sağol arkadaşım.
_________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim.
31 Oct 2007, 22:09
TheCrow
Ninja
güzel bir döküman...işime yarıyacak yarın indirmeye başlarım..bide bi sorum olacak,bu rapidshare.com için geçerlimi resimde .de den anlatmıssında...eğer .com için geçerliyse hemen indirmeye başlıyım
31 Oct 2007, 22:32
murat_kyo
Uzman
Joined: 01 Mar 2006, 20:17 Posts: 2322 Location: Raccoon City / AnKaRA
saol bılgıler ıcın
31 Oct 2007, 22:36
korayaksu61
Ninja
TheCrow wrote:
güzel bir döküman...işime yarıyacak yarın indirmeye başlarım..bide bi sorum olacak,bu rapidshare.com için geçerlimi resimde .de den anlatmıssında...eğer .com için geçerliyse hemen indirmeye başlıyım
Hayır, sadece Rapidshare.com için geçerlidir.Rapidshare.de'yi denedim fakat olmadı. Ama bu döküman Rapidshare.com için geçerli.
Black_Lion kardeşim senden çok ama çok özürdilerim ama malesef benim account üyeliğim olmadığı için bende bilmiyorum. Ne demek istediğini anladım Rapidshare bir download sayfa listesi oluşturup tek linkle yayınlamayı düşünüyorsun anladığım kadarıyla. Ama malesef bilemediğim için ben bu konuda sana yardımcı olamayacağım. Ama account üyeliği olan birine bunu anlat belki sana o yardımcı olur. Aslında benimde aklımda var account üyeliğim olunca nasıl download listesi oluşturma konusunda. Yardım edemdiğim için üzgünüm.
Last edited by korayaksu61 on 01 Nov 2007, 11:21, edited 1 time in total.
01 Nov 2007, 11:16
tayfun
Mavi KuÅŸak
tamam
Last edited by tayfun on 06 Nov 2007, 00:01, edited 2 times in total.
02 Nov 2007, 23:13
korayaksu61
Ninja
Dostum orada sadece örnek verildi. Sen her ana linkten sonra ?accesscode= yazıcaksın. Ama kod işi ayrı. Sayfanda hangi kod veriliyorsa eşittirin yanına aynen yazacaksın. Bak resme dikkat et mavi çizili olan kısım kod aşamasıdır. Rapidshare.com sana vereceği kodu yazacaksın. Bu resindeki kodu değil.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum